Conclou a Ontinyent el programa “passeigs saludables”

Matilde Francés destaca la importància d’estes accions per tal de conscienciar sobre els estils de vida saludable

Conclou la primera fase del projecte “Passeigs Saludables”, que té com a objectiu promoure estils de vida saludables i previndre el risc de malalties cardio-vasculars. Este programa s’inclou dintre del Pla Municipal “Ontinyent saludable”, que desenvolupa activitats dirigides a promoure la salut i el benestar de la població, així com fomentar l’autonomia personal i social de la ciutadania.

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, que assistia a l’acte de cloenda a la Sala Gomis, assenyalava que este tipus d’accions “són molt importants perquè ajuden a conscienciar sobre la importància de mantindre un estil de vida saludable i reporten molts beneficis per a la nostra salut”. Els i les participants, persones majors de 60 anys, eixien a caminar dues vegades a la setmana, acompanyats en tot moment d’un professional de l’Activitat Física i l’Esport per tal de dur a terme la pràctica esportiva correctament.

En este sentit, amb la cloenda d’esta primera fase s’inicia el procés per tal d’avaluar les possibilitats de traslladar el programa “Passeigs Saludables” a tota la ciutadania, vist la bona acollida. El projecte ha suposat el punt de partida d’un espai de coordinació entre la Corporació Local i el Sistema Sanitari, orientat cap a la promoció de la salut comunitària en la nostra ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 4 =