Concha Velasco arriba al Gran Teatre de Xàtiva en juny amb «La habitación de María»

També hi haurà una doble representació de «La Bella y la Bestia», ballet clàssic amb «Giselle» i la macroaudició de fi de curs de la Música Nova

L’actriu Concha Velasco xafarà en juny l’escenari del Gran Teatre de Xàtiva mitjançant la funció «La habitación de María», de Pentación Espectáculos. Serà el plat fort d’un mes en el que també hi haurà representacions familiars, música i inclús ballet clàssic.

L’espectacle protagonitzat per Concha Velasco tindrà lloc el divendres 11 de juny a les 20:30 hores, amb entrades a 12 euros (10 euros amb descomptes) que es podran adquirir a partir d’aquest dijous 20 de maig a les 12 hores. En «La habitación de María» la cèlebre escriptora Isabel Chacón compleix 80 anys i ha guanyat el premi Planeta, que no va poder recollir en persona per l’agorafòbia que pateix. Un incendi farà que haja de prendre la decisió més important de la seua vida, afrontant amb sentit de l’humor les seus pors, els seus fantasmes i tots els traumes de la seua vida que l’han portat a aquesta cruïlla, abans de que siga massa tard.

Per al dissabte 12 de juny està prevista la macroaudició de fi de curs de la Societat Musical La Nova de Xàtiva, i d’altra banda, el diumenge 20 de juny es realitzarà una doble sessió del teatre familiar «La Bella y la Bestia» (Eventime Producciones) a les 17:30 i a les 19:30 hores. El preu de les entrades és de 5 euros i ja es poden comprar a la web del Gran Teatre.

Per últim, el diumenge 27 de juny a les 19:30 hores, es podrà gaudir de ballet clàssic amb l’obra «Giselle», de The Russian State Ballet amb la participació en directe de l’Orquestra Simfònica Acadèmica de Sant Vicent del Raspeig. El preu de les entrades serà de 24 euros en platea i 20 euros en amfiteatres i llotges, i es posaran a la venda pròximament.

Festival MiL

Cal recordar també que la propera setmana s’inicia el Festival Música i Lletra (MiL) de Xàtiva, que s’inaugurarà el divendres 28 de maig amb el concert de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba al Gran Teatre de Xàtiva.

La resta de concerts se celebraran al claustre de Sant Domènec, i comptaran amb la participació dels grups Júlia i Caïm Riba (dissabte 29 de maig), Ferran Palau i el Petit de Cal Eril (divendres 4 de juny) i per últim Núria Graham i Maria Jaume (dissabte 5 de juny).

Les entrades per als concerts, que tindran lloc a les 19:30 hores, es poden adquirir ja a la pàgina web del Gran Teatre de Xàtiva al preu de 10 euros anticipada, 14 el dia del concert i de 1 euro per als menors de dotze anys acompanyats. A més a més, el dia 29 a les 12 hores també tindrà lloc al claustre de Sant Domènec el concert del MiL Descobreix en el que participaran els finalistes del IV Certamen de Joves cantautors i cantautores Ciutat de Xàtiva 2021, amb posterior actuació de Toni de l’Hostal i amb entrada gratuïta però sent necessari la reserva del seient.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − 13 =