Concentració i recollida de signatures veïnat del nucli antic de Xàtiva

El veïnat del nucli antic de Xátiva té convocada una CONCENTRACIÓ a les portes de l’Ajuntament el pròxim dissabte dia 25 de setembre, des de les 10.30 fins a les 12.30, per a exigir solucions davant la deficient gestió del Servei Públic de distribució d’aigües potables a la nostra ciutat, que provoca gravíssims problemes en els ciutadans d’aquesta zona. En esta concentració es repartirà un manifest de la Plataforma i s’arreplegaran signatures d’adhesió i recolzament de les seues peticions.

La problemàtica del nucli es centra en dos problemes:

  • Centenars de veïns del barri antic pateixen des de fa anys contínues fugides del Depòsit de Sant Josep que provoca insuportables humitats a les seues cases i, puntualment, inundacions que provoquen un gravíssim problema d’insalubritat, afecta als seus patrimonis i suposen un imprevisible problema de seguretat i ecològic. L’actual Govern municipal ni tan sols atén la Sentència judicial ferma que el condemna a la reparació.
  • D’altra banda, la xarxa de canalitzacions del barri antic és de fibrociment i plom. La presència de plom en l’aigua de les seues aixetes és una evidència en les analítiques efectuades pel propi Ajuntament. Totes les Normatives obliguen a la substitució d’aquests materials, el nostre Govern municipal eludeix aquesta obligació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − 8 =