Compromís Xàtiva s’uneix a la campanya que exigeix als bancs un tracte just a la ciutadania

El diputat Jesús Pla acompanya a membres de col·lectiu de Xàtiva en el repartiment d’informació front a diverses entitats bancàries.

Ahir al matí membres del col·lectiu de Compromís per Xàtiva acompanyats pel diputat Jesús Pla van repartir documentació amb informació d’interés per als usuaris dels bancs. Aquest acte forma part d’una campanya de Compromís exigint als bancs un tracte adequat per als seus clients. A la documentació entregada s’explica que, tot i els 100.000.000 d’euros en ajudes que han rebut les entitats bancàries, els horaris d’atenció són cada vegada menors i que aquesta, a més a més perd qualitat.

Tal com ha declarat Jesús Pla «Hi ha menys oficines, molts dels pobles no tenen cap i alguns no tenen ni caixer, però les comissions no paren de créixer. A més a més, sembla que els bancs no tinguen cap intenció de tornar els diners del seu rescat i això ens obliga a eixir al carrer a reclamar els drets de la ciutadania». Josep Maria Sebastià, portaveu comarcal de Compromís i exempleat de banca ha afegit «A la mateixa Xàtiva cada vegada hi ha menys oficines i menys empleats. No és això el que està pagant la gent. El 45% de les plantilles dels bancs han desaparegut. Al País Valencià 245 pobles no tenen oficina i 138.000 persones no tenen un caixer al seu poble.»

Ferran Minguet secretari local de Xàtiva ha indicat també que» No és acceptable l’horari reduït d’atenció que estan marcant molts bancs. Som moltes les persones que treballem i que per qualsevol gestió a l’oficina hem de demanar permís en la faena i perdre diners o recuperar les hores quan acaba la jornada. Paguem pels serveis bancaris, però encara ens costen més diners de la butxaca!.»

Els membres del col·lectiu de Xàtiva continuaran amb aquesta campanya de repartiment d’informació per tal de fer conscient a la ciutadania de les possibles solucions al problema i també recollir les seues queixes.

No hay comentarios

Dejar respuesta