Compromís per Xàtiva confia a Penadés les mateixes àrees que dirigia García Terol

La coalició Compromís per Xàtiva va presentar, en la vesprada d’ahir, a Empar Penadés, qui substituirà Joanjo Garcia Terol en el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Xàtiva.

Penadés ha assenyalat que “ha estat una situació sobrevinguda però que, més enllà dels entrebancs laborals, no he dubtat en assumir el repte i la responsabilitat”.

En referència a la incorporació d’Empar Penadés, la portaveu del grup, Cristina Suñer, ha destacat que “estem en un impàs necessari però excessivament llarg perquè les activitats de les regidories necessiten seguir endavant per això, de moment ho estem coordinant des del grup municipal. Tot i això no tinc cap dubte que Empar serà un pilar fonamental del nostre grup i d’este govern”.

Finalment, el secretari local Ferran Minguet ha agraït de nou el treball desenvolupat pel regidor Joanjo Garcia Terol.

Amb la incorporació d’Empar Penadés el grup municipal Compromís es converteix en un grup format íntegrament per dones. Penadés s’encarregarà de les regidories que coordinava Garcia Terol: Recursos Humans, Règim Interior i Conservatori.

Empar Penadés, és llicenciada en Farmàcia i es dedica a l’ensenyament. És professora de cicles formatius de la branca sanitària des de fa de 15 anys i actualment treballa en Alcoi.
Empar forma part de Compromís per Xàtiva des de 2011 i les eleccions locals de 2015 foren els tercers comicis en els quals formava part de la llista de la coalició. En estes eleccions Penadés va concórrer com a número 4.

No hay comentarios

Dejar respuesta