Caixa Ontinyent obri de nou al públic l’oficina de la seua seu central

L’entitat oferirà de nou servei als seus clients en la plaça Sant Domingo d’Ontinyent, una oficina remodelada alhora que la seua seu central.

Caixa Ontinyent ha obert hui, de nou, la seua oficina situada en la seu central de l’entitat, situada en la plaça Sant Domingo, 24 d’Ontinyent. L’oficina havia sigut tancada al públic amb motiu de les obres de remodelació de l’edifici que alberga els serveis centrals, finalitzades recentment.

Des del seu naixement, fa ara 132 anys, Caixa Ontinyent ha comptat amb una oficina en els seus serveis centrals mantenint així la seua aposta per situar-se en el centre de la població. Mantenir l’edifici en la seua ubicació habitual suposa a més una contribució a la revitalització del barri de Poble Nou d’Ontinyent.

El nou edifici acull, a més, tots els serveis centrals de la caixa, anteriorment dividits en diferents edificis, circumstància que permetrà millorar el servei al client.
Actualment, l’entitat compta amb 49 oficines, 11 d’elles situades en la capital de la Vall d’Albaida, i amb una implantació dividida en les comarques centrals valencianes: La Vall d’Albaida, La Costera, La Safor, El Comtat i l’Alcoià, i la ciutat de València.

No hay comentarios

Dejar respuesta