Compromís per l’Alcúdia de Crespins demana mesures per millorar el trànsit

Des del col·lectiu es planteja als seus regidors que s’acceleren les propostes per fer un “Poble 30”

L’executiva de Compromís per l’Alcúdia de Crespins ha celebrat diverses reunions amb els seus regidors per tal d’elaborar propostes a impulsar pel govern municipal que ajuden a la ciutadania a superar la situació generada per la COVID19. Un dels primers fruits d’aquestes reunions ha sigut la decisió d’augmentar les mesures de pacificació del trànsit de vehicles per a la implantació completa del “Poble 30”. Durant la darrera legislatura es va fer un esforç important en aquesta àrea que ja es veu al nostre poble al que s’han reduït els accidents i les incidències relacionades amb el trànsit. Però, ha arribat el moment de fer un pas més enllà i impulsar la modernització del nostre urbanisme per a que l’Alcúdia de Crespins siga un poble capdavanter en seguretat vial i respecte a la salut ambiental i de les persones.

Hem vist com durant aquesta pandèmia la reducció forçada del trànsit rodat disminuïa la
contaminació ambiental i acústica generada per l’excés de vehicles privats rodant pels nostres pobles. Per açò hem proposat als nostres regidors que porten a l’equip de govern més mesures que faciliten la reducció del trànsit de vehicles augmentant la seguretat i salut de les persones.

En aquest sentit considerem que s’ha d’ampliar el nombre de carrers peatonalitzats -aquells als que les persones i vehicles no motoritzat tenen prioritat sobre el cotxe- i prendre les mesures necessàries per a reduir la velocitat a altres. Hem, també, demanat que els nostres regidors porten a la junta de govern la necessitat d’estudiar com continuar reduint la velocitat dels vehicles que transiten per determinats carrers com l’Avinguda de Castella o mesures per augmentar la seguretat de les persones que caminen cap al centre de salut o els centres educatius del poble.

Esperem que les mesures que s’adopten ajuden a millorar la qualitat de vida de les alcudianes i alcudians i siga una fita més al camí de convertir l’Alcúdia de Crespins en el poble agradable per a viure que totes i tots volem.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cuatro =