Compromís exigeix un procés d’oposició per a cobrir el lloc d’Intendent de Policia

Compromís Xàtiva ha reclamat que s’inicie el procediment per convocar com abans millor un concurs oposició per cobrir la plaça d’Intendent de la policia local. Des del col·lectiu es considera que la millor manera de regularitzar la cobertura d’eixe lloc de treball és a través d’un procediment que respecte els principis d’igualtat, mèrit i capacitat.

En este sentit, Ferran Minguet, secretari local, ha assenyalat que “considerem que durant 20 anys ha existit una situació irregular sense que ningú protestara, per tant, si ara s’ha de corregir eixa irregularitat s’ha de fer amb totes les garanties, més encara, quan el mateix col·lectiu de la policia ha impugnat 3 vegades el procediment obert de millora de lloc de treball”.

declaracions-joanjo-diaridigital-esCompromís ha elevat esta proposta al regidor de Recursos Humans i membre de la formació, Joanjo Garcia Terol, qui ha anunciat que ha posat en marxa el procés per poder traure a concurs eixa plaça: “La nostra postura en temes de contractació pública no ha variat. Seguim defensant que els procediments han de ser transparents, garantistes i el més estables possibles. Per això, en el cas de la plaça d’Intendent crec que el millor és convocar oposicions”.

Finalment, des del col·lectiu es recorda que la plaça ja ha estat publicada com oferta pública i que per tant existeix l’obligació legal de convocar oposicions, «i creiem que el millor és iniciar el procés el més prompte possible», ha dit Garcia Terol.

No hay comentarios

Dejar respuesta