Compromís denuncia l’abandonament de les rodalies València – Moixent

La primera setmana de febrer s’han suprimit 25 trens a la línea València – Moixent en una mostra més de l’incompliment de l’obligació de RENFE i ADIF de garantir un transport públic digne. Un incompliment encara més greu en aquests temps de pandèmia quan aquestes supressions impliquen la massificació dels trens que queden i l’augment del risc de contagi. Situació que agreuja més les carències del transport públic comarcal que portem anys denunciant.

Davant la gravetat d’una situació que posa en perill treballs i salut i dificulta altres qüestions com els estudis, traslladarem als nostres representants a les diferents institucions la necessitat de continuar treballant per millorar aquesta situació. El ministre Ábalos i el President Sánchez no poden trencar confinaments per inaugurar noves vies de l’AVE quan amb el mal servei que es presta a les rodalies es posa en perill el benestar i la qualitat de vida de les persones. Les rodalies són els trens més utilitzats i necessaris i el seu manteniment i millora hauria de ser prioritari per al nostre estat. A les nostres comarques als problemes generats amb aquesta línia s’afegeixen el de l’abandonament de dècades que ha patit la línia Xàtiva – Alcoi, la pèrdua d’estacions com la de la Font de la Figuera o els problemes amb el transport per bus a molts pobles.

Des de Compromís la Costera – la Canal es traslladarà a tots els nostres responsables
institucionals i al congrés i senat la necessitat de continuar pressionant fins que la gent de les nostres comarques puga gaudir del transport digne que es mereix.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + cuatro =