Comencen les activitats educatives del tercer trimestre als col·legis de Canals

El programa d’activitats, que la regidoria d’Educació ha preparat conjuntament amb les escoles de Canals per a l’última etapa del curs s’ha encetat amb la visita de l’Associació de Familiars d’Alzheimer als centres i les excursions a la planta de residus d’Algímia.

La cultura també està present a les activitats de diverses formes. Els alumnes coneixeran el folklore valencià mitjançant el taller de danses populars que l’associació Canyamars durà a les escoles pròximament. A més, el teatre continuarà al tercer trimestre amb les obres «La Cenicienta» i «El somni de Juli Verne».

També es continuarà amb els tallers impartits per Kyrios Educación al 1r trimestre, en aquest cas, el projecte educatiu oferirà un taller sobre ciberassetjament on s’explicarà com utilitzar les xarxes socials de forma segura. Aixímateix, el Mercadet Solidari, que ja va per la seua 24a edició, tornarà un any més per a recaptar fons destinats a les associacions locals Càritas Parroquial, AFA Canals i Canals Contra el Càncer.

La jornada de convivència entre els cinc col·legis de Canals també es repetirà en una activitat on els alumnes de 5é i 6é intercanviaran experiències, gaudiran de jocs i treballaran en equip. Per últim, també se celebraran les olimpíades escolars al mes de juny.

No hay comentarios

Dejar respuesta