Comencen els preparatius de l’Ofrena a Sant Antoni de les Festes Patronals de Canals

La Regidoria de Fira i Festes a publicat les bases d’aquest esdeveniment que cada any, el 16 de gener, reuneix a centenars de veïns, menuts i grans, famílies senceres en aquest acte tant tradicional.

L’Ajuntament de Canals vol potenciar la participació de la gent del poble i, a la seua vegada, regular l’ofrena amb les bases que faciliten el funcionament d’aquesta celebració.

D’aquesta manera, podran participar els homes, les dones, els xiquets i les xiquetes que ho desitgen vestits amb el tratge típic valencià, canalí o brusa. En cas de que en l’ofrena participen xiquets o xiquetes, podran anar acompanyats de familiars o coneguts vestits amb indumentària valenciana, o també podran anar amb els voluntaris de l’organització.

L’eixida serà des de la plaça de la Vila a les 11:30h i passaran per la placeta del Mercat, pel C/Llavadors, la plaça Pont del Riu, C/Sant Roc, C/Nou, la plaça Gramàtic Gil i C/Beato Factor fins arribar a la Plaça Major.

Les bases completes poden consultar-se en la web i per a qualsevol consulta, o si algú vol formar part de l’organització, cal dirigir-se a la Secretaria de Festes de l’Ajuntament de Canals, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça festes@canals.es

Foto portada: http://www.coneixercanals.com/canals/

No hay comentarios

Dejar respuesta