Comença el termini per a votar els projectes de “Ontinyent Participa 2019”

Joan Sanchis, Virtudes González i diversos regidors han explicat a peu de carrer el programa i han animat a la ciutadania a votar

La ciutadania d’Ontinyent ja pot votar des de la passada mitjanit, i fins al pròxim 9 de novembre, els tres projectes que consideren prioritaris per a la ciutat dins del procés “Ontinyent Participa 2019”. El regidor coordinador de Govern Obert i Transparencia, Joan Sanchis, visitava hui el mercat municipal amb la regidora de Ciutadania, Virtudes González, I els regidors de Territori, Jaime Peris, i Serveis Municipals, Manuel Cuesta. Allí, a peu de carrer, donaven detalls als vianants d’aquest programa, pel qual els veïns i veïnes decidiran el destí de 600.000 euros dels que disposa la partida per a esta edició.

Cal recordar que les propostes finalistes, seleccionats pel Consell de Ciutat, són la substitució de la coberta del mercat municipal; la dotació de nous carrils bici a la ciutat; el projecte per a la millora de l’accés de vianants a l’estació i el cementeri; la creació d’un parc de barres on practicar la calistènia; la 1ª fase de reurbanització de la zona dels carrers Ramón Llin, Pare Fullana i Llop de Bailó; la restauració de l’arc i forn de Cucó del SXIV; la reubicació de la parada de bus i taxi; l’ampliació de voreres al carrer Sant Josep; l’ampliació de voreres als carrers Salvador Tormo i José Iranzo; o una nova fase de rehabilitació de la Casa del Marqués de Montemira.

Els veïns i veïnes d’Ontinyent, majors de 16 anys, poden votar telemàticament les 3 propostes que consideren més prioritàries per a la ciutat fins al 9 de novembre a través de la pàgina www.ontinyentparticipa.es. A més, es podrà votar de forma presencial al Teatre Echegaray, al Centre Cívic del Llombo, a la EPA Sant Carles, a l’Agència de Lectura de Sant Rafel, a la Biblioteca de Sant Josep o a l’Ajuntament. Durant estos dies, un equip de dinamització recorrerà els carrers de la ciutat així com diferents espais públics, per tal d’explicar els procés i facilitar els vots. Joan Sanchis i Virtudes González animaven novament als veïns i veïnes a participar del procés i aprofitar la possibilitat de triar de manera directa quines inversions volen que l’Ajuntament execute a la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 2 =