Comença el procés de matriculació telemàtica per a Infantil i Primària

La tramitació és telemàtica però es pot acudir als centres educatius si no es disposa de mitjans electrònics suficients

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva ha informat de l’inici del tràmit electrònic per tal de formalitzar la matrícula per a Educació Infantil i Primària al curs 2020-2021. El termini de presentació de sol·licituds comença hui 25 de maig i només arriba fins al 2 de juny.

Per a la realització del tràmit és necessari accedir a través de la pàgina web portal.edu.gva.es/telematricula i generar una clau d’admissió amb les dades indicades. Cada persona sol·licitant formularà una única sol·licitud, que contindrà una declaració responsable de cada una de les circumstancies requerides per a l’admissió. En el moment de formular la sol·licitud no és requerirà l’aportació de la documentació acreditativa de les circumstancies declarades, a diferència d’anteriors ocasions.

Els resultats dels processos d’admissió en els centres docents sostinguts amb fons públics es comunicaran a través de la seu electrònica de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. El 16 de juny es publicarà un llistat provisional al web de la conselleria. Del 16 al 18 de juny s’obrirà el període de reclamacions a través de mitjans electrònics i el 30 de juny es produirà la publicació de les llistes definitives. Finalment, de l’1 al 16 de juliol, serà el termini per a la formalització de la matrícula. Cal advertir que l’omissió d’aquest tramit implicarà la renuncia a la plaça.

Tant el calendari d’admissions i matriculacions, com la resta de procediments necessaris, es poden consultar al web de la conselleria. Per a les persones que no disposen de mitjans electrònics suficients, s’ha habilitat els centres educatius de la ciutat com a centre de consulta i tramitació de la matrícula electrònica. Aquestos centres són el Jacinto Castañeda, Taquígraf Martí, Martínez Bellver, Gozalbes Vera, Attilio Bruschetti, Teresa Coloma, Claret, Nostra Sra de la Seu (Dominiques) i la Immaculada (Beneficència). Per a acudir a consulta o tràmits als centres escolars, cal demanar cita prèvia i consultar l’horari d’atenció. Per a més informació les famílies poden posar-se en contacte amb els diferents centres educatius de Xàtiva o bé amb el departament d’Educació, a través del telèfon 96 228 98 00.

No hay comentarios

Dejar respuesta