Un col·legi d’Albaida organitza una festa contra la leucèmia

El col-legi La Inmaculada d’Albaida organitza una Gala Benèfica a favor de la lluita contra la leucèmia


Baix el lema “fins que la curem no pararem” i de la mà de la Fundació Josep Carreras es recaptaran fons contra el càncer infantil

El Col·legi “La Inmaculada” d’Albaida ha organitzat per al divendres 20 de maig una Gala benèfica a l’aire lliure a les instal·lacions del seu centre. Una festa lúdica que des de les 18 hores fins ben entrada la nit, tindrà com objectiu recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil. Després del recent èxit de la Fira solidària del Llibre on es van recaptar 900€ que es van entregar a Càritas Albaida, sorgeix la idea de realitzar un esdeveniment benèfic, on els xiquets siguen els protagonistes. D’ahí que la festa estiga dirigida al públic infantil, que comptarà amb un ampli ventall de jocs com ara tallers de polseres, perruqueria, maquillatge, castells inflables, personatges de Disney, berenar, taula de chuches, ambientació musical i moltes més sorpreses. D’altra banda els adults gaudiran amb una actuació en directe d’un conegut grup de música albaidí i d’una barra que donarà servei de “tapes i canyes” durant tota la vesprada. L’artista Agustín Soler, guanyador del 1er premi de pintura mural “MESSA”, realitzarà uns graffitis als murs del centre educatiu on plasmarà a cadascuna de les mascotes del projecte educatiu de La Inmaculada.

Associacions d’Albaida com ara la Junta Local del Càncer i Protecció Civil, empreses de la població i de fora d’ella, l’AMPA del centre, professors, alumnes i famílies s’han volcat en este esdeveniment. El càncer és possiblement una de les malalties que per desgràcia més de prop ens toca a tots, però quan parlem de càncer infantil qualsevol esforç és poc per intentar eradicar-lo, i és per este motiu, que tots han volgut sumar-se de diferents formes, i col·laborar desinteressadament en la causa.

Les entrades ja estan disponibles als comerços del municipi i al mateix centre escolar, també es podran adquirir el dia de la festa a les taquilles per un donatiu de 5 euros els xiquets i 3 euros els adults que es destinaran íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

No hay comentarios

Dejar respuesta