La Comissió Solidària Intercentres de Xàtiva entrega la recaptació obtinguda en la II Fira Solidària

La Comissió Solidària Intercentres ha fet entrega de la recaptació obtinguda a les entitats benèfiques de la ciutat. En total 4623.33€ que s’han repartit en parts iguals entre les entitats beneficiàries

El grup de professors/professores i alumnes que formen part de la Comissió Solidària Intercentres de Xàtiva ha fet entrega de la recaptació obtinguda en la II Fira Solidària Intercentres celebrada el passat divendres, 6 de maig a les diferents entitats beneficiaries (Creu Roja, Cáritas, Gent de la Consolació, AVSA/COTASA, SOS Refugitas i l’Associació Idic 15).

Segons la comissió solidària intercentres, la recaptació de la II Fira Solidària Intercentres ha segut de 4170.83€. Recollits en les paradetes del menjar i beguda, segona mà, llibres i CD’s , la Tòmbola i el photocall. Recaptació que supera la de l’any passat i que suposa una gran alegria que recompesa l’esforç i dedicació realitzat en les útlimes setmanes.

A més, s’han recollit 452.5€ en donacions d’empreses i associcacions. En total 4623.33€ que s’han repartit en parts iguals entre les entitats beneficiàries

entrega-gent-de-la-consolacioEl grup de professors/professores i alumnes, ens han manifestat la seua satisfacció per la gran acceptació que ha tingut la fira, així com han destacat la col·laboració tan nombrosa i activa pels diferents comerços de la ciutat i d’altres empreses del voltant. A més a més, han destacat el paper dels alumnes i dels professors, que han treballat colze amb colze per fer realitat aquesta fira.

Des de la comissió volen agrair el suport de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, als diferents Equips Directius dels centres educatius i de les diferents entitats que hi han participat. També han volgut donar les gràcies a tots els ciutadans i ciutadanes que han fet possible aconseguir la recaptació obtinguda, la qual posa de manifest el gran cor de les persones i les ganes de compartir amb aquells que en aquest moment ho estan passant malament.

No hay comentarios

Dejar respuesta