Col·laboració entre Canals i el Consorci de Residus

L’Ajuntament de Canals, mitjançant les regidories de Serveis Municipals i Medi Ambient, i el Consorci de Residus (COR) col·laboren en l’aportació de restes de poda que aprofitaran per a l’elaboració de compost domèstic.

El passat mes de juliol, la localitat de Canals va iniciar les tasques de neteja i el desbrossament del riu Sants. Com a conseqüència d’aquesta activitat, es va generar moltes restes de poda que, amb el tractament adequat, serveixen com a estructurant per a l’elaboració de compost domèstic.

Aquest compost orgànic no solament anirà destinat a les diverses illes de compostatge que el Consorci té establit en les diferents comarques, sinó també a aquelles famílies acollides al programa de compostatge.

A causa de la participació de Canals en aquest projecte, el COR ha proporcionat un total de 28 saques buides per a la recollida de les sobralles arbòries, que ja han estat derivades per a la manufacturació d’aquest producte orgànic.

Aquesta col·laboració, tan beneficiosa per al medi ambient, és una més de les que s’estan duent a terme entre la localitat i el Consorci de Residus.

No hay comentarios

Dejar respuesta