El Club de Rugbi San Roque ultima la preparació de les I Jornades de Rugbi Femení a Xàtiva

Aquest dissabte 8 d’Abril, tindrà lloc a la Ciutat de l’Esport la primera edició de Jornades de Portes obertes a l’Iniciació al Rugbi Femení a Xàtiva, que seran dutes a terme pel Club de Rugbi San Roque de Valencia. L’activitat, oberta tant per a xiques com per a xics en edat escolar, s’emmarca dins dels plans del Club per crear una Escola de Rugbi Femení que arreplegue l’herència existent d’afició al rugbi a la capital de La Costera, on ja va existir el Játiva RC als anys 80 i 90. Les jornades compten amb el recolzament de la Regidoria de Dona i Igualtat, així com la d’Esport i el Consell de la Joventut.

L’entrenament d’iniciació començarà a les onze del matí, on les monitores del Club de Rugby San Roque faran jocs per ensenyar a les joves les habilitats bàsiques i les normes fonamentals per a jugar al rugbi. L’activitat de matí conclourà amb simulacions de joc entre els assistents i les monitores. Per la vesprada, tindrà lloc el partit amistós entre el Club de Rugbi San Roque i un combinat entre el Club de Rugby Castelló i el Club de Rugby La Safor. La jornada és tancarà amb un gran tercer temps on els assistents podran comentar amb les jugadores les seues impressions i és convocarà a un pròxim entrenament a les participants.

El jove equip femení del San Roque Rugbi és troba en un moment dolç tant esportiva com a socialment, on a banda d’haver competit en Primera Territorial en el segon any de la seua creació, ha proclamat un Manifest anomenat “Placaje al Machismo” que ja ha sigut difós en la premsa valenciana, amb el recolzament del reconegut advocat Jose Antonio Burriel. Amb aquestes jornades, el objectiu és consolidar una opció d’esport femení amb una alternativa que cada vegada suma més adeptes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once + 11 =