Clivadent es líder en “implantologia dental” i planificació en 3D

En clivadent utilitzem les tècniques més innovadores i l’últim en tecnologia 3D perquè el seu diagnòstic i planificació en els tractaments d’implants siga d’una màxima fiabilitat a llarg termini”.

doctores-clivadent

  • En què consisteix la implantologia guiada per ordinador i planificada en 3D?

Aquesta tècnica ens permet saber amb més exactitud el lloc on volem posar l’implant, simular la intervenció i els seus resultats abans de la seua realització, sent aquesta menys agressiva per al pacient.

  • Quins avantatges té aplicar aquesta tecnologia?

La principal és que et permet col·locar l’implant en la màxima exactitud possible, ja que tenim les estructures òssies en 3D i així assegurant l’èxit a llarg termini del tractament, a més a més de ser menys invasiva. En moltes ocasions el pacient pot disposar d’unes dents provisionals fixes el mateix dia.

radiografia-3D-clivadent

  • Pot aplicar-se a qualsevol persona?

En principi no hi ha cap contraindicació mèdica. Indubtablement està especialment indicada a aquells pacients que prenen medicació anticoagulant o per exemple si cal col·locar molta quantitat d’implants o hi ha dèficit d’os.

  • Té alguna complicació?

Un dels principals avantatges és que disminueix les possibles complicacions que ens podem trobar en la tècnica convencional i sobre tot millora molt el post-operatori del pacient.

dentadura-clivadent

Demana cita per veure el teu cas detalladament:

Tel: 96 227 75 30 – C/ Vicente Boix, 9 – Xàtiva – info@clivadent.es

Obrim de dilluns a divendres: 09:30 – 13:30 / 16:00 – 20:30 i Dissabtes : 09:30 – 13:30

descuento-clivadent2

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − once =