Claret Xàtiva celebra el seu 50 aniversari amb els antics alumnes

Baix el lema “Per ells, per tu”, divendres passat va tenir lloc una jornada molt completa que es va iniciar a la vesprada amb un moment de portes obertes per a poder conèixer l’estat i la modernització actual de les instal·lacions. Ja per la nit, en els Salons Ca Pareja de Canals, es va celebrar un sopar de fraternitat.

Finalment, es va aprofitar la vetlada per a presentar públicament (i iniciar la venda) del llibre commemoratiu del 50 aniversari. Una publicació que com bé va assenyalar el director titular Pablo Valls “pretén ser com un tràiler del que va ser, és i serà Claret Xàtiva, el que significa per a tots”. De fet, en el llibre, a part de fotos antigues i actuals, recopila informació del trasllat de l’antic col·legi de Sant Agustí a l’actual edifici, a més d’articles de professors i alumnes recordant com ha canviat l’educació en cinquanta anys.

Finalment, cal assenyalar que els actes del 50 aniversari es tancaran divendres 15 de desembre a partir de les 19:00 de la vesprada, amb la cloenda formal de la mà del Cardenal Arquebisbe de València, D. Antonio Cañizares, amb un acte obert al públic.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 + 13 =