Ciutadans Xàtiva fitxa a Jorge Herrero com a número dos en la llista municipal


• Herrero: “Faig aquest pas avant perquè m’il·lusiona el projecte que lidera Yolanda Pérez i estic convençut que és el que Xàtiva necessita”

Xàtiva, dimarts 4 d’abril de 2023. La portaveu i candidata a la alcadia de Xàtiva per Ciutadans (CS), Yolanda Pérez, ha anunciat que Jorge Herrero serà el número dos en la llista municipal del partit liberal. “Aquesta incorporació demostra que CS mai ha deixat de treballar i que el nostre projecte respon a les demandes de la nostra ciutat per a construir una Xàtiva millor”, ha destacat Pérez.

Per part seua, Herrero ha assegurat que se suma a aquest projecte perquè “li il·lusiona i el veu factible”. “També perquè m’apassiona la política municipal”, ha explicat Herrero, al mateix temps que ha esgrimit que “quan en vaig acomiadar de la política fa quatre anys, vaig dir que seria un parèntesi, i pense que ha arribat el moment de tancar-lo”.

En aquest sentit, ha argumentat, “he decidit tornar quan he vist un projecte que val la pena”. » pense que es pot oferir una altra alternativa amb un projecte nou i sobretot, realista» ,“Aportaré tot el que puga, la meua experiència com a regidor a l’ajuntament, i les meues ganes de treballar per la nostra ciutat”, ha destacat.

No hay comentarios

Dejar respuesta