El Circuit de Carreres Populars arriba a Quesa

El municipi acollirà dissabte la huitena edició de la ‘Carrera Popular. Vuelta a Pie a Quesa’

Després de que el passat cap de setmana la localitat de Canals celebrara la Mitja Marató, i les proves de 14k i 7k, amb la participació de 309 corredors, el Circuit de Carreres Populars de la Costera – la Canal, Valle d’Ayora i Cofrentes arribarà aquest dissabte a Quesa amb la huitena edició de la ‘Carrera Popular. Vuelta a Pie a Quesa’.

Es tracta d’una de les proves més dures del circuit, degut a les característiques del terreny, amb un recorregut de 8,5 kilòmetres en el que destaca una important pujada de 800 metres que servirà per a que els corredors puguen ficar-se a prova. La cursa arrancarà a les 19:00h i prèviament es celebrarà una eixida per als xiquets a les 18:00h. El punt d’eixida serà el recinte de festejos ‘El Pilotero’.

El preu de l’inscripció, tres euros, inclou detall per a tots els participants. A més s’ha preparat una zona d’avituallament final amb fruita, beguda dolços i tostes. D’altra banda, els productors d’alls col·laboraren regalant alls als primers classificats.

L’alcaldessa del municipi, Carina Primo, ha destacat que “es tracta d’una prova molt dura però al mateix temps molt bonica. De fet, tots els corredors solen destacar el paisatge pel qual discorre l’itinerari”.

Primo ha animat als participants a que visiten el municipi abans de disputar la prova i els ha recomanat la zona de “los charcos’, una de les més característiques del terme.

Finalment, en el seu nom i en el del regidor d’Esports, César Moreno, ha animat a la gent a participar en aquesta prova i ha agraït la tasca que desenvolupa el Club Deportiu de Muntanya (CDQ), la Policia Local i Protecció Civil per al seu correcte desenvolupament.

Participació i resultats a Canals

Circuit-Canals-II-diaridigital.esDels 309 participants que es donaren cita a Canals el passat cap de setmana, 249 van ser homes i 60 dones. La Mitja Marató va reunir a 87 persones, els 14K a 100 i els 7K a un total de 122 corredors.

Cal destacar la victòria de Joaquín Badenes en la Mitja Marató, de Bernardo Jareño en els 14K i de Carlos Borredá en els 7K.

Pel que fa a la categoria femenina, Alba Tormo va ser la primera en creuar la línia de meta en la Mitja Marató, Silvia Sarrión en els 14K i Alexa Giménez en els 7K.

No hay comentarios

Dejar respuesta