Chapí reclama canvis en l’educació durant la concentració contra la violència de gènere

El passat 25 de gener es va celebrar l’habitual concentració contra la violència de gènere a les portes de l’Ajuntament, organitzada pel Consell de les Dones per la Igualtat.

La regidora de Dona i Igualtat, Francesca Chapí va lamentar que ja hi ha una dona assassinada aquest any i 913 des que tenim estadístiques i estan recollides per llei. La regidora ha manifestat que «fins que no ens fixem en els masclistes en com s’educa, com es construeix eixa masculinitat violenta, en com aprenen els homes a relacionar-se amb les dones, en com ens imaginen i on aprenen a imaginar-nos així i fins que no destruïm eixes imatges, no tindrem res a fer.

Cal una educació en igualtat amb testimonis que ens «empoderen» i vivències que ens facen fortes. Una Casa de les Dones és l’espai per enfortir-nos i construir una societat més igualitària on superar trencaments, afavorint la inserció laboral en treballs valorats, enfortiment emocional. Muntar una xarxa de tendresa per trencar el silenci per generar un efecte multiplicador, transformar la imatge social de víctima per la de supervivent com un valor positiu per al desenvolupament d’una societat en igualtat».

No hay comentarios

Dejar respuesta