Cerdà inicia la ronda de contactes amb els portaveus que tenen representació municipal

Cadascú dels portaveus de les formacions polítiques ha estat citat per l’alcalde personalment per tal de mantenir una primera presa de contacte

L’alcalde en funcions, Roger Cerdà, començarà demà una ronda de contactes amb els portaveus dels partits polítics que han obtingut representació en les eleccions municipals del passat 26 de maig. La voluntat de Cerdà és reunir-se amb cadascun dels portaveus per tenir una primera entrevista de caire institucional. L’alcalde vol intercanviar impressions amb els portaveus per valorar els resultats electorals, conèixer la seua opinió, així com el plantejament de cada força política i les seues prioritats programàtiques de cara a l’inici del proper mandat, que començarà amb el plenari d’investidura del 15 de juny.

Cal recordar que Cerdà va encapçalar la candidatura del PSPV-PSOE que va guanyar les passades eleccions amb 6.085 vots i un percentatge del 41,50% dels vots totals, el que li atorga 10 regidors.

Cerdà celebrarà les reunions al despatx d’alcaldia, atenent als resultats electorals i en ordre de major a menor número de vots obtinguts. La primera reunió serà amb el portaveu de Xàtiva Unida, Miquel Lorente, qui ha obtingut 3.276 vots (22,34%) i 5 regidors. Dit encontre tindrà lloc demà dimarts 4 de juny, a les 12 hores.

L’endemà, dimecres 5 de juny, a les 13 hores, serà el torn de Mº José Pla, portaveu del Partit Popular, formació que ha obtingut 2.275 vots (15,52%) i 4 regidors. Finalment, la reunió amb el portaveu de Ciudadanos, Juan Giner, se celebrarà dijous 6 de juny, a les 14 hores. Ciudadanos ha obtingut 1.366 vots (9,32%) i 2 regidors.

No hay comentarios

Dejar respuesta