Cerdà i Súñer tracten amb la consellera de Sanitat la situació de l’hospital Lluís Alcanyís

Ana Barceló anuncia una visita a l’hospital per abordar de primera mà les necessitats del centre hospitalari

Aquest matí, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, s’ha reunit amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, a València. L’objecte d’aquest encontre al més alt nivell ha estat abordar la situació de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i plantejar les necessitats actuals del centre.

A la reunió també han assistit la regidora de Prestacions Sanitàries, Cristina Súñer; la directora general d’Assistència Sanitària, María Amparo García Layunta; la gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes; el subdirector general d’Avaluació de la Gestió Assistencial, Ramón Limón i Susana Cabareda, cap de Servei d’Ordenació Professional de Plantilles i Registre.

En el transcurs de la reunió, la consellera ha manifestat el seu compromís de buscar respostes a les necessitats del Lluís Alcanyís en matèria de recursos humans, especialment pel que fa al número d’especialistes que hi presten servei, així com a la necessitat de reforçar les tasques administratives. D’altra banda, la consellera s’ha interessat per l’estat de les inversions previstes per al pròxims mesos que estan pendents d’execució, les quals s’han vist incrementades en els darrers tres anys. Barceló ha anunciat que té prevista una visita a l’hospital de Xàtiva per conèixer de primera mà l’evolució de la situació.

L’alcalde ha explicat que l’objectiu era treballar conjuntament amb la direcció del departament de salut i el govern valencià en la recerca de solucions per a la situació actual de l’hospital. Cerdà ha justificat l’encontre en la importància que la consellera «coneguera les problemàtiques que estan afectant al nostre hospital i obtenir per la seua part el compromís de donar resposta a aquesta situació».

El primer edil ha afirmat que «nosaltres som un govern responsable que treballa, que està al costat dels veïns i les veïnes de Xàtiva i que defensa, en tot moment, la millora de la sanitat pública i l’aposta que està fent el govern del Botànic per aquesta. Per això, entenem que aquesta atenció directa per part de la consellera demostra la voluntat de donar resposta als reptes de futur que té el nostre hospital».

Per la seua banda, la regidora de Prestacions Sanitàries i tinent d’alcalde, Cristina Súñer, ha declarat que «la reunió ha sigut molt fructífera. Cal tenir en compte que partim d’una situació de desavantatge total perquè durant els darrers 20 anys de govern del PP no s’ha produït cap inversió al nostre hospital». A juí de Súñer, «la nostra àrea ha estat totalment abandonada i és difícil tirar enrere totes les mancances que té. El que ens hem dut és el compromís de la consellera de visitar el nostre hospital, en primer lloc, i després, d’invertir en les mancances més evidents que són en matèria d’infraestructures i sobretot en matèria de personal facultatiu i administratiu».

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − 7 =