Cerdà celebra dissabte la XIII Volta a Peu

Després d’una setmana de descans el Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Costera-La Canal-La Vall d’Aiora – Cofrentes torna amb la XIII Volta Popular a Cerdà que es durà a terme aquest dissabte.

Els xiquets eixiran a les 18:00h i els adults a les 18:30h. La prova té un itinerari de 7.250 metres que segons ha explicat la regidora d’Esports del Municipi, Mar García, “respecta el recorregut d’anys anteriors però incorpora un tram urbà, per la qual cosa els corredors passaran per dins del poble”. Una vegada finalitze la prova es procedirà al lliurament de trofeus.

La regidora d’Esports ha explicat que “estic molt emocionada sobre tot perquè s’han apuntat molts xiquets”. Des de l’Ajuntament, ha afegit, “estem preparant activitats esportives específiques per a ells com caminates o el Dia de la Bici i veure que participen en aquesta cursa és mol il·lusionant”.

Respecte a les altes temperaturas que es registren aquests dies a la comarca, García ha apuntat que “s’intentaran combatre amb molta aigua i ganes de divertir-se”. No obstant, des de l’organització es disposaran punts d’avituallament i s’ha habilitat també un servei de dutxes a la piscina municipal. A més, es regalarà a cada participant una tovallola.

D’altra banda, la regidora ha volgut agraïr la participació de tots els voluntaris que fan possible el desenvolupament de la cursa i ha comentat que, de manera prèvia a la cursa, es celebrarà un dinar amb tots ells per tal de tindre un detall que reconega el seu treball.

En altre ordre de coses, la Junta Local contra el Càncer aprofitarà l’esdeveniment per tal d’ubicar una taula per recaptar fons.

Finalment, la regidora d’Esports de Cerdà, ha animat a la gent a participar reconeguent que “suposa un orgull que vinguen a Cerdà”.

No hay comentarios

Dejar respuesta