El Centre Europeu d’Empreses Innovadores i Canals signen un conveni de col·laboració

L’acord, que es va aprovar en el darer ple ordinari, ratifica el suport del Centre Europeu d’Empreses Innovadores en les iniciatives empresarials de Canals amb l’objectiu de millorar el teixit empresarial local.

La signatura del conveni suposa diversos avantatges per a la posada en marxa de projectes emprenedors i la seua consolidació a Canals. D’una banda, l’acord permet estimular l’esperit emprenedor i impulsar la creació de noves empreses, les quals reben assessorament, facilitant el seu posterior enfortiment i competència en el mercat. D’altra banda, el conveni suposa el trasllat de l’activitat del CEEI a l’àmbit municipal.

Amb aquest compromís, l’Ajuntament de Canals continua apostant pel foment de la cultura emprenedora i la promoció d’iniciatives i projectes que impulsen la creació de nous negocis al poble.

Aixímateix, ja es treballa amb el CEEI en el FOCUS PIME, on es reuniran ponents experts i empreses representatives de l’emprenedoria per a generar noves oportunitats de negoci, a més dels nous cursos d’Itineraris d’Emprenedoria Juvenil i Community Manager.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + veinte =