Canals ofereix un curs d’Itineraris d’Emprenedoria Juvenil

Les regidories de Promoció Socioeconòmica i Joventut de Canals, conjuntament amb Cambra València, organitzen aquest curs que busca donar tots els recursos necessaris als joves interessats en muntar el seu propi negoci.

L’oferta formativa, totalment gratuïta, està dirigida a menors de 30 anys inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil, que ni estudien ni treballen, i que vulguen saber més sobre l’autoocupació. De forma prèvia al programa, els participants hauran d’acceptar un pla personalitzat amb els objectius, continguts, activitats i compromisos personals. En aquest es valorarà la motivació per a treballar i per buscar com aconseguir-ho, la formació i l’experiència i les habilitats socials.

A través dels distints mòduls, que s’impartiran en tallers grupals i pràctics, en seguiment individualitzat, classes magistrals i visites a start-ups i noves empreses, els participants acabaran el curs havent realitzat un Pla d’Empresa amb l’objectiu d’incorporar-se al mercat laboral.

El curs es durà a terme del 24 d’abril al 6 de juny en horari de 9:00 a 15:00 al Centre Jove de Canals. Per a inscriure’s es pot fer directament a l’Agència de Desenvolupament Local, bé presencialment a l’Ajuntament de Canals o bé cridant al 96 224 01 26 ext. 1012.

Aixímateix també es pot contactar amb Cambra València en el 722 398 628 o al correu pejcv@camaravalencia.com. Els interessats hauran d’aportar una fotocòpia del DNI per ambdues cares, el certificat d’inscripció al Sistema de Garantia Juvenil, el darde i el certificat de Vida Laboral.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cinco =