Cèlia Gorrita i Albiñana, elegida com a presidenta de la Junta Local Fallera de Xàtiva

Aquesta vesprada ha tingut lloc l’elecció de president/a de la Junta Local Fallera de Xàtiva. L’acte, s’ha celebrat Museu Faller.

G.M. Xàtiva 15/06/2022. Cèlia Gorrita i Albiñana, elegida com a presidenta de la Junta Local Fallera de Xàtiva, per als pròxims dos anys. És la primera dona que presideix aquesta institució al llarg de la seua història. Així s’ha decidit hui dimecres 15 de juny a l’Assemblea extraordinària celebrada al Museu Faller, amb la presència de presidents i presidentes i representants dels càrrecs de gestió, el President Nat de la Junta Local Fallera de Xàtiva i Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la regidora de Falles Maria Beltrán, i la secretaria en funcions fins hui Cèlia Gorrita.

Cèlia pertany a la comissió de Abú Masaifa i  compta amb una gran experiència dins de l’executiva de la Junta Local Fallera amb 6 anys formant part d’ella, amb el càrrec de secretària.

Després de que la setmana passada en l’Assemblea extraordinària no s’havia presentat cap candidatura, es va pendre la decisió d’ampliar el termini fins el dimengue 12 de juny, el dilluns hi havia quatre candidats proposats pels presidents/as, dels quatre dos van ser descartats per no complir els requisits que subscriuen els estatuts, el tercer va mantenir una conversa amb l’alcalde i va explicar que no creia oportú per a ell continuar amb la candidatura i finalment la quarta candidata era Cèlia Gorrita que en conversa amb l’alcalde, si va decidir continuar avant amb la seua candidatura i que en la junta es decidira mitjançant el sistema de votació la seua elecció com a nova presidenta de la Junta Local Fallera de Xàtiva. Amb setze vots a favor, dos nuls i un en contra, Cèlia es proclama com la nova presidenta.

Cèlia per la seua part s’ha mostrat molt il·lusionat, ha donat les gràcies pel suport rebut en aquesta nova legislatura per part dels presidents i presidentes de les diferents comissions de la ciutat,» treballarem igual que sempre i vos demane que intenteu ajudar al màxim, ja que se vos necessita molt, ja ens coneguen massa i seguirem pel mateix camí que fins ara, gràcies pel vostre suport».

No hay comentarios

Dejar respuesta