Cayo Lara proposa a Xàtiva alternatives per superar la crisi econòmica

La conferencia-col·loqui tindrà lloc a la Casa de Cultura de Xàtiva a les 19 hores

L’ex coordinador federal de Izquierda Unida Cayo Lara, pronunciarà aquest dijous dia 26 una conferència sobre els orígens i els efectes de la crisi. L’ex diputat per IU al Congrés que ja va visitar Xàtiva durant les dos últimes campanyes electorals, acudeix aquesta vegada al fòrum “Unim Pensaments” del col·lectiu Xàtiva Unida per parlar de la crisi i les alternatives des de l’esquerra.
Cayo Lara ha estat un destacat dirigent d’Esquerra Unida formació de la qual va ser coordinador federal des de 2008 a 2016, quan li va succeir Alberto Garzón. De la seva extensa activitat política pot destacar-se també l’alcaldia del seu poble natal, Argamasilla d’Alba, des de 1987 a 1999 i Diputat en Corts Generals des de 2011 a 2016.
El col·lectiu Xàtiva Unida contínua així amb la seua sèrie mensual de conferències d’actualitat política amb noms destacats del pensament d’esquerres. Sota el títol de “Unim Pensaments”, es pretén amb aquesta activitat mantenir un flux constant de reflexió, pensament i opinió per a la transformació social que està realitzant la ciutadania.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × uno =