El CAX participa al Penyagolosa Trails, Cullera i Ràfol de Salem

Cap de setmana ple de curses, com ja és el normal últimament, amb corredors del club a molts trails i en modalitats molt diferents.

El dissabte a les 6 del matí, tenia lloc a les pistes d’atletisme de la Universitat Jaume I de Castelló l’eixida de la MIM, la Marató i Mitja del Penyagolosa, una prova que de per si ja és difícil accedir, ja que és una loteria aconseguir dorsal, però és que després t’esperen 63 kilòmetres amb 2600 de desnivell positiu des de Castelló fins a l’ermita de Sant Joan de Penyagolosa.

En Castelló representaven al club Borja Ferrer amb un grandíssim temps de 7 hores 9 minuts, amb una gran 95 posició a la general. Llastima passar-se 9 minuts, ja que en 7 hores tens plaça directa per al seguent any.

Roman López que també va fer un temps molt bo de 8 hores 18 minuts aconseguint una gran 274 posició a la general.

També el dissabte tenia lloc el Trail de Cullera, una prova de 14 kilòmetres amb 450 de desnivell positiu i on va estar Jose Vicente Gil Ribelles, amb un temps d’1 hora 46 minuts.

Per últim el diumenge tenia lloc la I edició del Trail del Benicadell, una multi prova que tenia tant marxa senderista, sprinttrail, trail i un kilòmetre vertical.

En la modalitat de sprint trail que consistia en una prova de 14 kilòmetres han estat Shukri Bassoumi amb un temps d’1 hora 29 minuts amb una gran 21 posició a la general, i Vicenta Bañuls amb un temps de 2 hores 11 minuts amb una 72 posició a la general, i 1a posició en la seua categoria.

Respecte al KV, una prova de 7 kilòmetres, Alberto Casanova amb un temps d’1 hora 26 minuts i aconseguint la 2a posició de la seua categoria.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + catorce =