El Castell de Xàtiva s’ompli amb la festivitat del 9 d’octubre

La fortalesa va acollir ahir a més de 850 visitants, en el dia en que es va reobrir el Castell Menor

Un total de 860 persones visitaren el Castell de Xàtiva en la jornada del 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana. Per a la commemoració de la cita, ahir s’havien preparat visites guiades i teatralitzades -dos de matí i una de vesprada- sobre la història de la fortalesa.

gente-en-el-castillo-1«Es tracta d’una xifra similar de visitants a la de l’any passat, molt bona si tenim en compte que aquesta jornada ha caigut en dimecres i no en cap de setmana o coincidint amb un pont», ha explicat la regidora de Turisme de Xàtiva, Raquel Caballero, qui ha afegit que «la gent va valorar molt positivament l’activitat de la visita teatralitzada que es va fer al castell. Els actors van estar fantàstics i la gent va quedar molt contenta. Sabem que hem de continuar treballant per seguir amb activitats com les d’aquest dia per a altres festivitats».

De fet el Castell de Xàtiva oferia ahir una altra novetat, i és que el 9 d’octubre va coincidir amb la reobertura del Castell Menor, la part més antiga de la fortificació, una vegada finalitzades les obres de remodelació de la Torre de l’Esperó.

gente-en-el-castillo-2

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × uno =