El castell de Xàtiva rep 267.000 visites a l’any en Google Street View

Aquesta potent eina que va començar a fotografiar Xàtiva de la mà de Juan Carlos Bacete ha aconseguit incrementar notablement la visibilitat de Xàtiva i enamorar als usuaris.

En 2017, el nombre de persones que van visitar físicament el castell va ser de 88.351, la major des del seu registre, però si parlem de visites des de Street View aquest nombre es dispara. Des que es fotografiés en 2015 ha arribat acumular 801.166 visites, el que suposa una mitjana de 267.00 visites a l’any, la qual cosa ha suposat per a Xàtiva una gran oportunitat per mostrar les seves localitzacions més emblemàtiques.

Les últimes incorporacions en Google en 2017 han estat els jardins de la ciutat, el Jardí del Bes, de la Pau i els Jardins del Palasiet, sent aquest últim el més visitat enregistrant més de 110.00 visualitzacions en menys d’un any.

A més, Xàtiva compta amb més de 60 empreses fotografiades que van decidir apostar en el seu moment per aquesta nova tecnologia i cada dia són més les que s’uneixen a ella.
Així, des de Google s’han fotografiat a Xàtiva més de 10.000 punts panoràmics i la intenció és seguir augmentant i actualitzant les imatges.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =