Carreteres realitza una proposta a la Font per solucionar el deficient desviament de les aigües pluvials

L’alcalde del municipi, Vicent Muñoz, la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, i tècnics en aquesta matèria de l’Ajuntament i Urbanisme s’han reunit amb representants de demarcació de Carreteres i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer amb l’objectiu de recordar els greus problemes que pateixen les infraestructures locals cada vegada que un episodi de pluges provoca vessaments en els barrancs per la deficient canalització de les aigües. D’aquesta manera, el consistori reclama una solució urgent que passa per la reconducció d’aquests recursos pluvials fins a la rambla del Cànyoles per pal·liar els danys vinculats a les inundacions.

En aquesta reunió es va rebre a l’Ajuntament al Cap de Demarcació de Carreteres, Ismael Ferrer i el Comissari d’Aigües, Francisco Javier Ferrer que van assegurar que es durà a terme una primera actuació en què Carreteres rectificarà part de la problemàtica, sobre el 25-30% del que l’ajuntament valora del total.

Al mateix temps, el Comissari d’Aigües ha avançat que ADIF busca una solució final a tota la problemàtica d’aigües que arriben des de l’Encina fins al Barranc d’Ernesto.

Les solucions que es plantegen passen per intentar eliminar les aportacions d’aigua al Barranc dels Molins de manera que tornen al punt de partida abans de la construcció de la nova carretera.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + nueve =