Carmen Pavia viue amb sentiment la seua Presentació

En la vesprada de diumenge, un gran nombre de veïns i veïnes, familiars, amics i representants del col·lectiu faller de Xàtiva acompanyaren, a Carmen Pavia i Solves, durant l’acte de la seua exaltació com a Falleres Majors Infantil de Xàtiva, celebrat al Gran Teatre de la ciutat.

IMG_7568L’alcalde i president Nat de la Junta Local Fallera, va proclamar a Carmen Pavia i Solves com a Fallera Major Infantil per a l’any 2019 i tot seguit va imposar la banda i la insígnia que l’acredita. El moment de l’exaltació de la màxima representant fallera va ser màgic, ple d’esplendor i va ser seguit amb atenció pel nombrós públic congregat en el Gran Teatre. A partir d’aquest precís instant començava per a Carmen Pavia i Solves un exercici faller replet de sorpreses.

IMG_7502La Cort d’Honor també tingueren un especial protagonisme, Carmen Suñer i Montagud, Paz Cabanes i Corberán, Daniela Bernabéu i Santamargarita i Pilar Perales Carabella. Així com els acompanyants infantils,  José Luis Morell i Juan, Alvaro García i Torres, Guillem Siles i Sanz, Guillem Casesnoves i Andrés i Alfonso Díaz i Martínez. Tots ells segur que viuran amb intensitat al costat de Carmen les festes josefinas.
A més a més passaren per l’escenari les 19 comissions de la ciutat de Xàtiva.
IMG_7683Durant l’acte es va aprofitar també per tal de lliurar el distintiu d’or de la Junta Local Fallera a Rafa i Fede d’Estudi Federico.

La mantenidora de l’acte va la Fallera Major Infantil de València 2015 Maria Donderis i Sanchis , que va exaltar la figura de Carmen com a Fallera Major Infantil.

Van ser convidats a l’esdeveniment la Fallera Major Infantil de Valencia Sara Larrazaba i Bernal, que el just el dia anterior havia celebrat la seua presentació. També comptaren amb la presència de les falleres majors de municipis com Elda, Carcaixent, Sueca, Bètera, Sagunt, Dénia, Gandia i Burriana, les Festeres de Gràcia de Canals i els veremadors Majors de la Festa de la Verema de Jumilla.

L’himne oficial de la Comunitat Valenciana va tancar aquest acte emotiu i replet de sensacions inèdites. A partir d’aquest moment, comença el compte enrere per a l’inici de la festa fallera a Xàtiva.

[g-gallery gid=”47405″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 7 =