Cap de setmana taurí a Moixent

La localitat de Moixent acollirà durant el cap de setmana i de manera extraordinària, diversos actos taurins que es celebraran en una plaça de bous instal·lada per a l’ocasió en la zona de l’esport.
Aquest esdeveniment està organitzat per l’associació cultural taurina “El Trapio” amb la col·laboració d’empreses i l’Ajuntament de la localitat.
Els actes previstos abasten des de la solta de vaquetes fins a castells inflables, bou en corda per la població i bous embolats.
Els assistents poden adquirir un abonament per a tots els actes o comprar entrades individuals per a cada espectacle taurí.
L’any passat es va celebrar el primer bou en corda dins de la festivitat de Sant Pere i enguany s’ha ampliat la celebració amb la instal·lació d’aquest recinte taurí «a causa de l’afició que hi ha en el poble», tal i com expliquen.
La peculiaritat del bou en corda, amb motiu de la festivitat de Sant Pere, és que el bou és portat a la porta de l’església i és beneït pel capellà de la parròquia, sent un dels moments més emotius del recorregut del bou pel casc urbà.
Per a aquest esdeveniment s’espera la visita d’unes 2.000 persones.


En Castellá:

La localidad de Moixent acogerá durante el fin de semana y de manera extraordinaria, varios actos taurinos que se celebrarán en una plaza de toros instalada para la ocasión en la zona del deporte.
Este acontecimiento está organizado por la asociación cultural taurina “El Trapio” con la colaboración de empresas y el Ayuntamiento de la localidad.
Los actos previstos alcanzan desde la suelta de vaquetes hasta castillos hinchables, buey en cuerda por la población y bueyes embolats.
Los asistentes pueden adquirir un abono para todos los actos o comprar entradas individuales para cada espectáculo taurino.
El año pasado se celebró el primer buey en cuerda dentro de la festividad de Sant Pere y este año se ha ampliado la celebración con la instalación de este recinto taurino «debido a la afición que hay en el pueblo», tal y cómo explican.
La peculiaridad del buey en cuerda, con motivo de la festividad de Sant Pere, es que el buey es traído a la puerta de la iglesia y es bendecido por el cura de la parroquia, siendo uno de los momentos más emotivos del recorrido del buey por el casco urbano.
Para este acontecimiento se espera la visita de unas 2.000 personas.

No hay comentarios

Dejar respuesta