Canals tracta amb Turisme la possibilitat de declarar les Festes de Sant Antoni d’Interés Turístic Nacional

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va rebre a l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, la regidora de Turisme, Celia Ibáñez i al tècnic de l’àrea de l’Ajuntament per a parlar del protocol a seguir a fi d’aconseguir aquesta denominació per a les Festes Patronals.

En la reunió, els representants municipals van traslladar al responsable de Turisme la petició de què Canals siga valorada favorablement per part de la Conselleria i la Generalitat, i així continuar amb el process indicat de l’expedient a Madrid.

Per la seua part, Colomer ha assegurat que des de Conselleria estudiaran la proposta i es respondrà amb la major brevetat possible a través d’un informe que permetrà concretar si es reuneixen totes les condicions necessàries per a poder completar el tràmit.
També es va aprofitar l’encontre per a parlar d’ajudes importants per a la Festa de Sant Antoni.

En paraules de l’alcalde, Ricardo Requena, «continuem lluitant per aconseguir la denominació de Festa d’Interés Turístic Nacional per a les Festes de Sant Antoni, així com per a l’enfortiment del reclam turístic que té Canals i que està posant-se en valor en l’actual legislatura».

No hay comentarios

Dejar respuesta