Canals tracta amb la Federació de Futbol la problemàtica amb el camp

L’Ajuntament de Canals, l’UD Canals i el Canals Promeses C. F. es reuneixen amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana

Ahir, dimecres 21 d’agost, l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports Vicent Tornero, junt amb el coordinador esportiu Alberto Vidal i alguns representants de l’UD Canals i el Canals Promeses C. F., es van reunir amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) per posar damunt la taula la problemàtica que hi ha al poble amb el camp de futbol.

Canals.FederacioTant per part de l’Ajuntament, com per part de la FFCV, s’expressa la ferma voluntat de solucionar la situació, que suposa, a hores d’ara, un problema esportiu en l’àmbit municipal.

Des del nostre Ajuntament es va mostrar tant la necessitat d’intervenir en la instal·lació per millorar l’estat en què es troba, com les ganes d’aquest nou equip de govern en fer aquestes intervencions. Per part de la Federació, tant pel seu president, Salvador Gomar, com pel secretari general, César Calatayud, es va exposar la total predisposició en donar solució al problema, i es van mostrar desperts a implicar-se i anar fent els passos necessaris per a resoldre la situació el més prompte i millor possible.
Comunicaren que, en les pròximes setmanes, donaran trasllat de la problemàtica a la Federació Espanyola de Futbol, que és amb qui l’Ajuntament va signar el conveni de cessió del camp Quatre Camins el 2008, per tal d’agilitzar el tràmit.

Una primera presa de contacte molt positiva que comença a assentar les bases d’una solució que ja està més pròxima.

No hay comentarios

Dejar respuesta