Canals tornarà a posar en marxa el Taller d’Ocupació

Canals tornarà a posar en marxa el Taller d’Ocupació quan acabe el que actualment està vigent amb 239.830€ que sumen els 199.830€ del projecte de LABORA i els 40.000€ de fons municipals destinats a aquesta actuació.

El programa, cofinançat pel Fons Social Europeu, és tant formatiu com ocupacional ja que, al mateix temps que s’imparteix el Certificat Professional, d’Operacions Auxiliars d’Obra de Fàbriques i Cobertes, es realitzaran les tasques laborals.

Aquest treball actiu, que consisteix en l’obra d’ampliació i condicionament de les aules formatives de la nau niu del polígon industrial de les Moles I on s’ubiquen actualment les instal·lacions dels tallers ocupacionals. Així, es donarà treball a 10 persones en el camp de l’obra i 3 persones que formaran l’equip de professorat, direcció i administració encarregats del programa.

L’equip humà del departament de Desenvolupament Local i Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament, representat per la cap de l’àrea Marilú Navarro i l’ADL, Marian Torres, junt al delegat de la regidoria i alcalde de Canals, Ricardo Requena, han estat treballant per a programar els passos a seguir i que es porte endavant de forma adequada.

Requena, ha volgut destacar «el gran treball diari que les tècniques del departament estan fent perquè la política d’ocupació i promoció que marca un dels dos eixos en les línies metodològiques de l’actual equip de govern, no para d’aconseguir èxits com l’actual». «Tots hem d’estar orgullosos de la nova ajuda que donarà treball a 13 persones durant un any», finalitza l’alcalde de Canals.

No hay comentarios

Dejar respuesta