Canals s’interessa pels excedents de les ajudes de la Diputació i les millores de l’accés al Vicent Rius

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena, el regidor d’Agricultura, José Ramón Garrido, i el regidor d’Economia, Antonio Orea, es varen reunir amb el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, recentment.

Els representants locals s’interessaren pels excedents de les ajudes de Diputació. A Canals, com en totes les poblacions que participen en aquestes subvencions, els romanents que queden després d’haver adjudicat una licitació tornen a aquest organisme provincial. El que s’ha plantejat des de l’Ajuntament de Canals és que la quantitat total de l’ajuda percebuda es quede al municipi, ja que és aquest el que ha gestionat la licitació i ha aconseguit reduir el pressupost inicial. Davant aquesta proposta, el president Rodríguez va mostrar el seu interés a renovar la normativa i buscar una solución.
D’altra banda, es va consultar el punt en el que es troven les gestions sobre el camí d’accés al CEIP Vicente Rius. En aquest sentit, el president «es compromet fermament amb l’Ajuntament de Canals a millorar el camí d’accés d’aquesta escola pública».

No hay comentarios

Dejar respuesta