Canals rep als 22 estudiants de la Dipu et Beca

L’Ajuntament de Canals ha rebut als 22 joves estudiants que participen enguany en el programa de formació de la Diputació de València ‘La Dipu et Beca’.

L’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez, i el primer tinent d’alcalde, Ricardo Requena, es dirigiren als joves estudiants per donar-los la benvinguda i sobretot per animar-los a que aprofiten esta oportunitat que els ajudarà a completar la seua formació acadèmica.

D’altra banda, es va aprofitar per a clausurar el curs que ha estat capacitant a 18 joves de la localitat per inserta-los al món laboral.  El regidor de Promoció Econòmica considera que ha sigut ”molt positiu, ja que esta formació ajudarà a estos joves a trobar un lloc de feina, ja que l’aprenentatge ha sigut molt específic i direccionat cap a un sector laboral”.


En Castellá;
El Ayuntamiento de Canals ha recibido a los 22 jóvenes estudiantes que participan este año en el programa de formación de la Diputación de Valencia ‘La Dipu te Beca’.

El alcalde de Canals, Joan Carles Pérez, y el primer teniente de alcalde, Ricardo Requena, se dirigieron a los jóvenes estudiantes para darlos la bienvenida y sobre todo para animarlos a que aprovechan esta oportunidad que los ayudará a completar su formación académica.

Por otro lado, se aprovechó para clausurar el curso que ha sido capacitando a 18 jóvenes de la localidad por inserta-los al mundo laboral. El regidor de Promoción Económica considera que ha sido ”muy positivo, puesto que esta formación ayudará a estos jóvenes a encontrar un lugar de trabajo, puesto que el aprendizaje ha sido muy específico y direccionat hacia un sector laboral”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − 6 =