Canals reformarà l’àrea d’urgències del Centre de Salut

Canals. -07.02.2024- L’alcalde de Canals, Nacho Mira, i la regidora de Salut i Sanitat, Pepa Juan, es van reunir ahir dimarts amb diversos representants del Departament de l’Àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent, entre els qui destaca el gerent del departament de salut, Juan Manuel Campos; el director d’atenció primària, Leonardo Ezpeleta, i la directora d’infermeres departamental, Yolanda Orts.
Junt amb ells i elles, els van acompanyar també els treballadors i treballadores del Centre de Salut de Canals. Tots junts van visitar aquestes instal·lacions i van comprovar quines són les zones per a dur endavant les reformes de millora d’aquest. Aquesta actuació consistirà a remodelar l’àrea d’urgències del centre.
Per altra banda, també hi van acudir al Centre Social d’Aiacor on estava ubicat el metge de família. Els responsables del Departament de l’Àrea de Salut van quedar satisfets amb les obres de reforma i remodelació que s’havien dut a terme en aquest edifici. En aquest sentit, es va parlar sobre la mancança del servei de metge de família que pateixen els veïns i veïnes d’Aiacor i en la seua solució.

No hay comentarios

Dejar respuesta