Canals rebrà prop de 34.000€ per a donar feina a majors de 55 anys

La Diputació de València atorga aquestes ajudes a Canals i altres pobles de La Costera dins del Pla d’Ocupació 2017-2018 amb la finalitat d’ajudar als majors de 55 anys sense treball a recuperar les seues expectatives de jubilació.

L’adjudicació del pressupost està basada en el nombre de desocupats de cada població, tenint Canals 821 i rebent la xifra corresponent de 33.919€. Aquesta ajuda, tal com anuncia la Diputació, es duplicarà a l’any que ve ja que l’aportació es farà efectiva en dues convocatòries, aquesta a finals del 2017 i la pròxima en el primer trimestre de 2018.
Els Ajuntaments tindran autonomia per a gestionar les contractacions a través de borses pròpies o del Servef, però aquestes deuran complir els requisits mínims de tres mesos de durada, 30 hores setmanals i rebre el salari mínim interprofessional.

Segons l’alcalde de Canals i regidor de l’àrea de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, Ricardo Requena, «amb esta nova ajuda continuem oferint possibilitats d’ocupació per a aquells que més ho necessiten, amb una línia que no decreix de creació de llocs de treball des que vam encetar la gestió municipal fa ara pràcticament dos anys i mig».

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × tres =