Canals realitza millores al José Mollà i a l’Escoleta Infantil la Torreta

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Canals, amb la col·laboració de la Brigada d’Obres i Serveis Municipals depenent de la Regidoria de Serveis, està duent a terme aquests dies diverses millores als centres educatius de la població. D’entre elles el regidor de l’àrea, Ricardo Requena, ha destacat la construcció d’una marquesina a la part de l’etapa d’infantil del col·legi públic José Mollà, que pretén donar resposta a una vella demanda de la comunitat educativa d’aquest centre de Canals.

També, amb la intervenció que s’ha fet a l’Escoleta Infantil de la Torreta, pares, alumnes i mestres podran accedir des del carrer fins a l’interior de l’aulari d’Infantil coberts de les inclemències més dures de l’oratge.

El regidor ha subratllat que aquesta actuació és una mostra més «del compromís adquirit des de la regidoria per millorar i adequar els col·legis públics de Canals en aquesta legislatura, no sols amb les urgències que poden anar sorgint sinó també i sobretot, donant resposta a aquelles peticions que fins ara no eren ateses per l’Ajuntament de Canals», tal i com ha conclòs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 2 =