Canals cedeix el Centre de Dia a l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer

El plenari de l’Ajuntament de Canals va aprovar per unanimitat la cessió de l’edifici del Centre de Dia a l’Associació de Familiars Malats d’Alzheimer de Canals (AFA). Amb aquest acord plenari es dóna eixida a l’ús d’aquest edifici municipal que va ser desafectat el 2015 i que passarà a ser totalment gestionat per l’associació canalina.

«En 2015 el centre va ser desafectat per part de la conselleria. Per això vam estudiar que la millor solució era fer la cessió gratuïta de l’edifici per a un bé social i sense ànim de lucre», ha explicat l’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez qui també ha recordat que perquè aquesta cessió poguera tirar endavant i així donar servei a l’edifici «es va rebaixar l’aval de 100.000 a 10.000 euros».

En aquest sentit, Pérez ha indicat que des de l’equip de govern sempre s’ha apostat perquè fos la conselleria qui fera ús d’aquest;. La gestió per part de la Conselleria no es pot realitzar ja que caldria tornar-lo a afectar i a més a més cedir-lo a aquesta administració, per això aquesta és la millor solució», ha conclòs el màxim representat canalí. No obstant, ha confirmat la predisposició de la Generalitat a estudiar la possibilitat de subvencionar algunes places.

No hay comentarios

Dejar respuesta