Canals Ràdio, celebra el 30 aniversari amb un programa en directe al Centre Cultural Calixte III

Canals. -06.05.2024-  L’emissora municipal Canals Ràdio va ser inaugurada el 4 maig de l’any 1994 per un grup de persones que tenia moltes de ganes de comunicar i informar al poble de Canals.

Des de llavors i  fins ara, Canals Ràdio és tot un referent en el món de la comunicació a Canals i a les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida. Trenta anys d’emissió ininterromputs, ha fet que es convertisca en una de les emissores municipals més antigues de tot el territori valencià.

Actualment, l’emissora produeix 24 programes propis de diversa índole, com ara informatius, programes de misteri, de tota mena de música, de poesia, d’esport, de cinema, d’igualtat, de lectura, de viatges, de salut, de tradicions o religió, entre d’altres.

Més d’una vintena de col·laboradors fan possible que cada dia la ràdio de Canals oferisca una programació pròxima i variada als seus oients. La informació, la cultura, l’entreteniment i la utilització del valencià com a llengua prioritària són els eixos fonamentals de Canals Ràdio.

A més a més, forma part de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, entitat que agrupa a les emissores de ràdio municipals de la Comunitat Valenciana.

I per tot açò, el dissabte 18 de maig, a partir de les 10 h, Canals Ràdio celebrarà el seu trenta aniversari al Centre Cultural Calixte III amb un programa en directe on les portes estaran obertes per a tot el món que vulga viure la ràdio in situ.

Es comptarà amb la presència de col·laboradors i col·laboradores des de 1994 i fins als nostres dies. Serà un programa molt especial i emotiu on la gent pot acudir com a públic.

No hay comentarios

Dejar respuesta