Canals programa un estiu replet d’activitats

Baix el lema , ‘Viu l’estiu jove a Canals’ la Regidoria de Joventut de l´Ajuntament de Canals ha programat per a estos mesos un gran nombre d’activitats per a xiquets i joves fins els 18 anys.

El regidor de l’àrea, Ricardo Requena, afirmava que “aquestes activitats programades pretenen millorar i ampliar les que ja existien,a més a més de proposar d’altres novedoses».

L’escola d’estiu, en aquesta nova convocatòria, es reforça de manera important. Així, la durada passa de quatre setmanes a huit, és a dir, a dos mesos, distribuint-se la matrícula per quinzenes. Segons paraules del regidor, “serà una escola d´estiu a la carta, cada xiquet podrà escollir la quinzena o quinzenes que més li interessen o s´adapten a les vacances dels seus pares, veritablement amb esta nova oferta d`escola d´estiu, aconseguim que hi haja una autèntica conciliació familiar i laboral entre pares i fills”. Altres novetats que aporta l’escola d´estiu  és el canvi d´ubicació, ara es trasllada a l´edifici municipal Centre Jove, una instal.lació que segons relatava Requena “ està pensada i adaptada justament per a albergar activitats d’este tipus, a més està completament equipada i la seua situació és immillorable ja que es troba al recinte del poliesportiu i ens va a permetre amb més seguretat traslladar als xiquets que compartisquen l´escoleta d´estiu amb els cursos de natació”. Per últim, previ informe dels tècnics de benestar social, es donarà cabuda, en aquesta activitat, a aquells xiquets que tenen capacitats diferents, mobilitat reduïda o altres necessitats especials.

Enguany, la Regidoria de Joventut , continua apostant pel campament juvenil amb activitats en anglés que es duran a terme a la localitat castellonenca d’Alcossebre, adreçat per a xiquets de 8 a 14 anys. La durada serà d´una setmana, concretament de l´1 al 8 d´agost. Requena afirmava “ que també en aquesta activitat s´ha demanat a l´equip d´animació que intensifique les accions lúdiques, esportives i socioculturals a dur a terme respecte a les anteriors edicions, però sense perdre de vista l´aprenentatge de l´anglés que caldrà tractar-se amb tallers concrets i puntuals d’immersió lingüística”.

Per als adolescents canalins, concretament per al sector d´edat comprés entre els 13 i 17 anys, l´Ajuntament de Canals oferta dos interessants activitats, per una banda, un campament itinerant, anomenat GR7, on els joves participants tindran l´oportunitat de recórrer alguns llocs de l´interior de la província de Castelló per la ruta senderista coneguda com GR-7, dormiran en albergs, faran tallers on tractaran els valors humans i elaboraran els seus propis menjars, i d´altra banda, el ja conegut com “ #LOVECANALS ”, una proposta en la que els joves que hi participen podran gaudir de les noves tecnologies, de les eixides programades als paratges de Canals i voltants, eixides a algunes platges de la zona i pernoctacions a l´aula de natura del túnel de Canals.

Altres propostes, per a aquest estiu són les animacions lectores a la biblioteca municipal per al mes de juliol o les animacions als parcs infantils de Canals amb monitors i Dj´S que arriben des de Canals Ràdio. Unes animacions que comencen hui divendres 10 de juny de 18.00 a 20:00 hores al parc d´Aiacor.

Les activitats de la Regidoria de Joventut per a aquest estiu a Canals inclouen, a més, la nit del farolet, programada enguany per al 28 de juliol i un nou concurs de selfies on el reclam serà l´estiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta