Canals programa un campament a Riodeva per a joves de 14 a 17 anys

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha programat una nova activitat lúdica, social i juvenil, dintre de les activitats de Viu l’Estiu Jove 2017. Aquesta nova proposta per als adolescents canalins, entre els 14 i 17 anys, es tracta d’un campament juvenil a Riodeva a Teruel. Aquesta aventura per a viure en equilibri amb la terra, oferta interessants activitats de senderisme, barranquisme, així com la possibilitat de conèixer un paratge únic.

El Campament Juvenil, que juntament s’organitza amb la regidoria de Joventut de Xàtiva, es desenvoluparà del 25 al 28 de juliol a Riodeva. Les inscripcions seran a la Casa de la Cultura Ca Don José fins al 17 de juliol. El preu del campament és de 180 euros per als empadronats a Canals i 200 euros per als no empadronats al municipi.

Per al regidor de Joventut, Ricardo Requena, “és una satisfacció poder treballar conjuntament amb altres regidories de pobles veïns com és el cas de Xàtiva en l’elaboració d’una proposta compartida, comarcal, perquè els nostres joves puguen gaudir en un entorn natural envejable experiències amb nous amics”.

Campament-Riodeva-2-

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 2 =