Canals presenta una nova temporada teatral per al darrer quadrimestre de l’any

Des d’obres clàssiques com Shakespeare en Berlín o Las Pelópidas, passant per les més humorístiques com ‘No te vistas para cenar’ i ‘The Crazy Mozarts’ fins a altres més alternatives com el teatre de màscares Solitudes o les improvisacions d’Impro 3, l’oferta teatral a Canals està pensada per a tot tipus de gent. Açò també inclou als més menuts, que també podran gaudir del teatre amb La Lola Balla i el nou concert de Dani Miquel i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics “Juguem amb la por”.

Així mateix, la regidoria torna a posar a l’abast dels espectadors els abonaments culturals que es posaran a la venda a partir de l’1 de juny i fins al 27 de setembre.

Els interessats podran escollir entre l’abonament de temporada, vàlid per a cinc espectacles per 32€ o l’abonament mini per 18€.

En paraules de la regidora de Cultura, Celia Ibáñez, “apostem una edició més per aquest format que repetim gràcies als bons resultats de l’anterior. Creguem que és una manera avantatjosa d’acudir al teatre: per una part, les entrades tenen un preu molt econòmic i es pot deduir l’IVA i per l’altra, els participants tenen assegurada l’entrada a les obres teatrals”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 2 =