Canals presenta el seu nou vídeo promocional “Un poble viu” a FITUR 2018

Els representants canalins estigueren en la Fira Internacional de Turisme de Madrid el passat 18 de gener per tal de promocionar les oportunitats turístiques que es poden trobar en la localitat.

L’alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, la regidora de Turisme, Celia Ibáñez, i el regidor de Patrimoni, Antonio Orea, varen estar presents en l’estand de la Comunitat Valenciana, donant a conéixer la història, cultura i patrimoni de Canals.

Canals-fitur-3Al recinte també van acudir autoritats com Ximo Puig i Mónica Oltra, President i Vicepresidenta de la Generalitat, Jorge Rodríguez i MªJosep Amigó, President i Vicepresidenta de la Diputació i diversos alcaldes de La Costera. Els edils varen aprofitar l’ocasió per a parlar amb els polítics valencians sobre l’objectiu de l’Ajuntament de què les festes de Sant Antoni siguen declarades Festes d’Interés Turístic Nacional, proposta que aquests van recolzar.

Per finalitzar, es va presentar a FITUR el nou vídeo promocional “Canals, Poble Viu”, on es mostren els punts més destacats de la localitat i totes les possibilitats culturals que ofereix el poble, des de la història dels Borja i el seu patrimoni, la figura de Ricardo Tormo, bicampió mundial de motociclisme natural de Canals o la Fira i les Festes de Sant Antoni, fins a les nombroses opcions per a practicar esport o el seu interessant entorn natural, entre d’altres.

Canals-fitur-1

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + 6 =