Canals posa en marxa un punt de recollida de cartó al Mercat Municipal

La Regidoria de Mercat s’ha posat en contacte amb tots els venedors del Mercat Municipal per informar-los que a partir d’aquesta setmana s’ha posat en marxa un punt de recollida de cartó dins de les instal·lacions del Mercat, concretament en el corredor posterior al bar municipal.

Tal i com han indicat als venedors, en la zona on estan instal·lats a hores d’ara els contenidors s’incidirà més en la neteja. A més se’ls ha recordat que cada dijous el servei de neteja passarà a recollir els cartons depositats sense precinte i plegats per a optimitzar així l’espai habilitat.

Mai Castells, regidora de Mercat, ha explicat que «aquesta decisió i actuació s’ha portat endavant per garantir un espai en les condicions òptimes per a depositar el cartró i, així, aconseguir un Mercat Municipal net i amb la higiene òptima». «Volem que a Canals, sobretot en les activitats diàries en les quals l’Ajuntament participa, es tinga en compte el medi ambient i que tot allò que es porte endavant siga el més sostenible possible», ha afegit la Regidora.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − 3 =